Servicii si solutii complete de securitate

Servicii si solutii complete de securitate

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de alarmare la efractie

Sisteme de alarmare la efractie

Control acces si pontaj electronic

Control acces si pontaj electronic

Despre noi

Despre noi

Din anul 2008 SC BitIntercom SRL ofera servicii profesionale in toate domeniile sale de activitate.

Dorim sa dam o noua dimensiune valorilor clientilor nostri oferind un pachet complet de servicii si solutii de securitate protejand oameni, proprietati, afaceri si valori.

Firma noastra va pune la dispozitie o retea profesionista de echipe specializate in activitatea de mentenanta si management de consultanta, proiectare, instalare, intretinere sisteme securitate si instalatii electrice, impreuna cu o gama completa de echipamente profesionale pentru a raspunde cat mai exact tuturor necesitatilor clientilor. Identificam permanent nevoile clientilor si le oferim solutii globale, servicii ireprosabile si produse de calitate, in conditii de profitabilitate.

Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor. Clientii nostri beneficiaza de aportul unei companii cu experienta in prestare de servicii specializate, respectand standardele de calitate impuse de organizatii nationale si internationale.

Profesionalismul si seriozitatea sunt valorile care ne impun in piata, iar promptitudinea ne diferentiaza de alte firme concurente.

Contact

BITINTERCOM
Adresa: Str. GARII 3A
Localitatea: Câmpia Turzii;
Județul: Cluj;
Cod poștal: 405100;

Email: office@bitintercom.ro

Telefon: +40 745 065 346;
Fax: +40 364 818 651;

Trimite-ne un mesaj