Servicii oferite

Inchirieri multifunctionale si imprimante

Inchirieri multifunctionale si imprimante

Bitintercom vă oferă și soluții pentru inchirierea imprimantelor, copiatoarelor, si multifunctionalelor. Avem o echipa cu experienta bogata in acest domeniu de activitate.

Oferim cele mai bune solutii pentru închirierea și întretinerea copiatoarelor si multifunctionalelor.

Soluția închirierii de imprimante, copiatoare sau multifuncționale va oferă un cadru optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Închirierea acestor echipamente inseamna achizitionarea unui serviciu pus la dispozitie de Bitintercom, nu a unui produs propriu-zis, astfel încât nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la garantia acestor echipamente. Echipamentele sunt garantate pe toata perioada contractului de inchiriere în limita numarului maxim de copii admis, pentru fiecare echipament. Asiguram prin contract un interval minim de timp în interventiile la solicitari. În cazul defectarii unui echipament închiriat de la noi, vă vom pune la dispozitie unul similar sau cu performante similare cu a celui inchiriat.

Oferim consultanță în alegerea echipamentelor optime pentru necesitatile dumneavoastra: copiere, printare, scanare, expedierea de faxuri, expedierea prin mail a documentelor, statistici exacte cu documentele tipărite/copiate de catre fiecare utilizator în parte.

În concluzie:

  • Vă oferim soluția cea mai buna, în funcție de necesitățile și bugetul dumneavoastră.
  • Asigurăm transportul, instalarea si configurarea echipamentelor.
  • Oferim suport tehnic de specialitate și instruirea personalului dumneavoastră privind modul de functionare și întreținere a echipamentelor închiriate.
  • IMPORTANT: Consumabilele, suportul tehnic și service-ul echipamentelor sunt incluse in pachetul de inchiriere.