Servicii oferite

Interfonie

Interfonie

Videointerfoanele si interfoanele, reprezinta solutia ideala pentru siguranta locatarilor dintr-un imobil, pentru ca le ofera liniste fara vizitatori nepoftiti. Securitatea personala si a bunurilor este sporita prin intermediul sistemului de control acces, astfel ca dumneavoastra decideti cine si cand va viziteaza.

Produsele noastre sunt destinate exclusiv confortului si sigurantei clientilor. Ele se definesc prin-un design modern si elegant, prin calitate si fiabilitate, toate acestea la cel mai bun pret. Sistemul de interfonie va faciliteaza controlul accesului in imobil, intrucat puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii, iar prin intermediul unui sistem de videointerfonie beneficiati si de posibilitatea de a vizualiza imagini in timp real cu persoana care va apeleaza. Placerea de a locui este completata de ambientul confortabil al unui sistem electronic de control acces, astfel ca printr-o simpla apasare de buton puteti spori securitatea imobilului dumneavoastra.

Indiferent daca aveti nevoie de montarea unui sistem de interfonie sau videointerfonie, de mentenanta a acestora sau de multiplicarea cartelelor de acces, firma noastra va ofera solutii optime la un pret avantajos. Confortul si siguranta dumneavoastra pot fi doar la un buton distanta.