Servicii oferite

Sisteme de alarmare la efractie

Sisteme de alarmare la efractie

Spargerile de locuinte, intreprinderi sau alte incinte au loc datorita tratarii cu indiferenta a masurilor de siguranta.

Sistemele de alarmare la efractie reprezinta cea mai eficienta solutie pentru a va proteja familia, bunurile personale sau bunurile detinute de catre firma dumneavoastra. Acestea ofera un plus semnificativ de protectie si au un puternic efect de descurajare a infractorilor. Mai mult decat atat, securitatea este interdependenta de confort, astfel ca instalarea unui astfel de sistem ofera beneficiarilor un confort sporit. Sistemele de alarmare la efractie dispun de posibilitatea conectarii la un dispecerat, astfel incat starea acestora este monitorizata permanent oferind posibilitatea interventiei intr-un timp cat mai scurt.

Indiferent de tipul, forma, amplasarea obiectivului ce urmeaza a fi protejat si cerintele beneficiarului oferim clientilor solutii optime de securitate, adaptate ideal pentru fiecare situatie concreta.

Alarmare la efractie

  • prin senzori de miscare cu detectie in infrarosu si microunde;
  • prin senzori cu analiza la zgomotul produs de spargerea geamului;
  • prin senzori de vibratii ce analizeaza socurile produse de lovituri aplicate usilor, zidurilor;
  • prin senzori magnetici.

Alarmare perimetrala

  • prin bariere de exterior cu emisie infrarosu cu 2-16 raze;
  • prin detectoare de exterior cu tehnologie V sau duala pir+microunde.

In functie de necesitati, sistemele de detective la efractie pot fi echipate suplimentar cu diverse tipuri de senzori cum ar fi: , fum, inundatie, gaz.

Comunicarea la distanta

  • La declansarea unei alarme, sistemele oferite de noi pot comunica la distanta cu dispecerate specializate ale firmelor de paza si interventie , cat si pe telefoane fixe sau mobile ale clientului.