Servicii oferite

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Solutia monitorizarii cu camere video de la distanta prin internet – din ce in ce mai raspandita, legata fiind si de dezvoltarea infrastructurii informatizate si a retelelor de intranet si internet, vine in sprijinul eficientizarii actiunii de supraveghere video a unui spatiu privat sau public. Prin implementarea unui sistem de suraveghere video puteti urmari de la distanta, prin camere video conectate la internet, zone publice, traficul rutier sau activitatea de productie, activitatea in ansamblu din propria intreprindere sau fluxul personalului si al publicului dintr-o institutie.

In ceea ce priveste domeniul securitatii, siguranta publica este un subiect din ce in ce mai actual. Numeroasele acte teroriste petrecute in lume, fenomenul infractional care nu poate fi trecut cu vederea si ale carui cauze de ordin economic si social nu pot fi brusc indepartate fac din supravegherea prin camere video a spatiilor publice si institutiilor o solutie agreata si apreciata atat de mult de catre serviciile statului in a caror sarcina se afla prevenirea si combaterea acestor fenomene incat, in unele domenii, capata nuante de obligativitate.

Supravegherea video a spatiilor publice cu risc criminogen ridicat ajuta la cresterea gradului de siguranta al populatiei, in acest sens, tehnologia sprijinind actiunile Politiei de a diminua gradul de infractionalitate.

Echipa nostra a realizat astfel de sisteme care deservesc institutii precum Politia, Primaria, Politia Locala, dar si intreprinderi, agenti economici si persoane particulare. Solutiile acopera intreaga gama a tehnologiilor existente.